Herinnering aug 2019 - Vereniging Modaliteiten Psychotherapie

Ga naar de inhoud

Herinnering aug 2019

Kom binnen > Nieuwsbrieven
Graag herinneren we je aan onze volgende studieuze VMP-activiteiten:

 
  1. Workshop Pesso & psychodrama VMP Zaterdag 28 september 2019 van 10:00 tot 16:30 uur: Er is een aantal raakvlakken in de filosofie en werkwijze van Psychodrama en Pesso. In de workshop gaan we werken met een combinatie van principes en technieken vanuit Psychodrama en Pesso. Zie de uitnodiging: https://bit.ly/2ZaQwoo
  2. VMP-cafĂ© waarin leden elkaar kunnen consulteren op vaktechnische onderwerpen: woensdag 27 november 2019, van 16:00 tot 19:00 uur. Locatie: Janspoort 2-4 in Arnhem.  
  3. En we kondigen voor februari 2020 alvast een eendaagse workshop Deep Democracy aan, mogelijk met een vervolgdag en accreditatiepunten. Deep Democracy gaat over inclusieve, democratische besluitvorming, dynamische dialoogvormen en de kracht van het collectief? Wil je kennis maken met creatieve manieren om alle stemmen te horen en om te gaan met conflict? Deze Deep Democracy training uit Zuid Afrika, ontwikkeld in de post apartheidsperiode, laat je  kennis maken met deze mooie visie op groepen en geeft je een effectieve methode om inclusief te werken, ook in bilaterale gesprekken en in individuele coaching. Meer informatie volgt.
     
Stuur een email waarin je je aanmeldt naar secr@vmpsy.nl.
 
 
Collegiale uitwisseling
 
We zijn een linkedin-groep gestart om interessante dingen gemakkelijk met elkaar uit te wisselen. Het is een gesloten groep, wat wil zeggen dat die niet via het zoekveld van LinkedIn te vinden is, en dat je als niet lid alleen de voorpagina van de groep, https://www.linkedin.com/groups/12244483/, kunt bekijken en niet de geplaatste berichten. Als VMP-lid wordt je uitgenodigd naar die voorpagina te gaan en je aan te melden. Daarvoor is vanzelfsprekend een LinkedIn-account nodig.
Terug naar de inhoud