Agenda - Vereniging Modaliteiten Psychotherapie

Ga naar de inhoud

Agenda

Wie zijn wij
Agenda
  • Workshop Pesso & psychodrama VMP Zaterdag 28 september 2019: Er is een aantal raakvlakken in de filosofie en werkwijze van Psychodrama en Pesso. In de workshop gaan we werken met een combinatie van principes en technieken vanuit Psychodrama en Pesso. Stuur een email waarin je je aanmeldt naar secretariaat.
  • VMP-cafĂ© waarin leden elkaar kunnen consulteren op vaktechnische onderwerpen: woensdag 27 november 2019 is afgelast wegens te weinig aanmeldingen.
  • Op 22 februari 2020 is er een eendaagse workshop Deep Democracy . Deep Democracy gaat over inclusieve, democratische besluitvorming, dynamische dialoogvormen en de kracht van het collectief? Wil je kennis maken met creatieve manieren om alle stemmen te horen en om te gaan met conflict? Deze Deep Democracy training uit Zuid Afrika, ontwikkeld in de post apartheidsperiode, laat je  kennis maken met deze mooie visie op groepen en geeft je een effectieve methode om inclusief te werken, ook in bilaterale gesprekken en in individuele coaching. Zie de uitnodiging.
Terug naar de inhoud